Форум игры Stronghold Crusader

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.


Вы здесь » Форум игры Stronghold Crusader » Общение обо всем » Виноград возле дома


Виноград возле дома

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

не могу понять какие сорта винограда для нашей местности точно подойдут? Только не кислый чтобы был

0

2

Я тоже кислятину не люблю! Я не спорю, что есть некоторые сорта, которые просто идеальные будут на вино, но таких мало. А вот для семьи я вам могу рекомендовать купить именно Кардинал https://vasylivanovich.com.ua/ru/vynogr … d-kardinal Даже те, кто никогда раньше не любил виноград будут кушать и хвалить точно. Но сразу не забудьте обработать после посадки от вредителей, просто много бывает случаев, что потом жалуются на тлю, а сами не обработали листья.

0

3

Мене цікавить, чи можете ви порекомендувати де можна замовити насіння для городу в Україні? Мені потрібні якісні насіння різних овочів і квітів, і я шукаю надійного постачальника, який пропонує різноманітний вибір і можливість доставки. Можливо, у вас є досвід співпраці з такими компаніями, і ви можете поділитися своїми рекомендаціями? Буду вдячний за будь-яку інформацію та поради щодо вибору насіння для мого городу.

0

4

Я розумію, що це важливий крок у створенні власного саду чи городу. Один із наявних варіантів, який вам може сподобатися, - це магазин Фазенда, який пропонує насіння овочевих культур поштою https://fazenda.net.ua/ua/katalog-tovarov/semena/ . На їхньому сайті ви знайдете різні сорти овочів та квітів, що відповідають вашим вимогам. Вони співпрацюють з відомими виробниками, тому насіння має високий рівень проростання. Також, "Фазенда" пропонує доставку по всій Україні, тож ви можете замовити необхідні насіння та отримати їх без проблем. У них завжди актуальний вибір і відмінна якість.

0


Вы здесь » Форум игры Stronghold Crusader » Общение обо всем » Виноград возле дома