Если в Киеве нужна машина на прокат и Вы уверенный водитель, то подойдет аренда мерседес s класса без водителя на сайте перевозчика. Крайне удачный выбор...
Аренда мерседес s класса без водителя
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-06-16 00:45:34
Чаще всего, если мне необходим прокат авто в Киеве, я обращаюсь в компанию https://race.net.ua/ru/arenda-avtomobilei-v-kieve.html . Их ценовая политика и техническое состояние автомобилей, меня вполне устраивают. Из всех автомобилей, которые я у них брал в аренду, мне больше всего понравился Hyundai Elantra.
Поделиться32023-07-21 13:42:01
Я іноді орендую автомобіль з водієм, але дуже дорого виходить. Тому вирішила записатися до автошколи, щоб отримати права. Порадьте, куди в Одесі краще звернутися?
Поделиться42023-07-21 20:27:37
Я іноді орендую автомобіль з водієм, але дуже дорого виходить. Тому вирішила записатися до автошколи, щоб отримати права. Порадьте, куди в Одесі краще звернутися?
Я в автошколі "BEST" проходив навчання водіння автомобіля, Тепер із задоволенням рекомендую вам звернутися саме сюди. Там надають високоякісне навчання водінню з досвідченими та професійними інструкторами. Автошкола пропонує гнучкі розклади занять, що дозволяє адаптувати навчання під ваш графік та особисті обставини. Ви зможете вивчати теорію та практику водіння у зручний для вас час. Їхні ціни є конкурентоспроможними та обґрунтованими. Ви отримаєте відмінне співвідношення ціни та якості, що робить цю автошколу привабливим вибором для вас.