Форум игры Stronghold Crusader

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум игры Stronghold Crusader » Общение обо всем » Стоматология

Стоматология

Сообщений 1 страница 5 из 5

1

Хочу порадити один хороший стоматологічний центр незнімне протезування
Ви знайдете тут все необхідне для себе та своєї усмішки, рекомендую! За низькими цінами, а зворотний зв'язок дуже швидкий!

0

2

Я вже рекламам не вірю, порадьте хорошого стоматолога ортопеда, виходячи з особистого досвіду.

0

3

носкина написал(а):

Я вже рекламам не вірю, порадьте хорошого стоматолога ортопеда, виходячи з особистого досвіду.

Мені робив протезування зубів стоматолог ортопед Дністранський Вадим Ігорьович  https://www.lumident.kiev.ua/ua/doctors … -igorevich Він працює у стоматології "Люмі-Дент", мені його порадили знайомі. Звернувся до нього і не пошкодував! Його професіоналізм, ретельність та турбота про пацієнта справді виділяють його серед інших фахівців. Якщо ви шукаєте надійного та досвідченого стоматолога, який зможе допомогти вам із протезуванням зубів, то я з упевненістю рекомендую звернутися до нього.

0

4

Я ищу, где в Алматы не очень дорого можно установить  люминиры. Что подскажете?

0

5

Арлекина написал(а):

Я ищу, где в Алматы не очень дорого можно установить  люминиры. Что подскажете?

Зайдите на сайт компании "Евродент", и узнайте цену установки люминиров на этой странице, дешевле вы точно нигде не найдете! При этом, в данной стоматологии очень качественно оказывают услуги! Я давно  к этим специалистам обращаюсь, в случае надобности, доверяю уже только этим докторам!

0

Вы здесь » Форум игры Stronghold Crusader » Общение обо всем » Стоматология