Хочу порадити один хороший стоматологічний центр незнімне протезування
Ви знайдете тут все необхідне для себе та своєї усмішки, рекомендую! За низькими цінами, а зворотний зв'язок дуже швидкий!
Стоматология
Сообщений 1 страница 5 из 5
Поделиться12023-05-25 10:36:28
Поделиться22023-06-05 10:54:52
Я вже рекламам не вірю, порадьте хорошого стоматолога ортопеда, виходячи з особистого досвіду.
Поделиться32023-06-05 14:55:37
Я вже рекламам не вірю, порадьте хорошого стоматолога ортопеда, виходячи з особистого досвіду.
Мені робив протезування зубів стоматолог ортопед Дністранський Вадим Ігорьович https://www.lumident.kiev.ua/ua/doctors … -igorevich Він працює у стоматології "Люмі-Дент", мені його порадили знайомі. Звернувся до нього і не пошкодував! Його професіоналізм, ретельність та турбота про пацієнта справді виділяють його серед інших фахівців. Якщо ви шукаєте надійного та досвідченого стоматолога, який зможе допомогти вам із протезуванням зубів, то я з упевненістю рекомендую звернутися до нього.
Поделиться42023-07-16 18:11:38
Я ищу, где в Алматы не очень дорого можно установить люминиры. Что подскажете?
Поделиться52023-07-18 18:09:21
Я ищу, где в Алматы не очень дорого можно установить люминиры. Что подскажете?
Зайдите на сайт компании "Евродент", и узнайте цену установки люминиров на этой странице, дешевле вы точно нигде не найдете! При этом, в данной стоматологии очень качественно оказывают услуги! Я давно к этим специалистам обращаюсь, в случае надобности, доверяю уже только этим докторам!