Форум игры Stronghold Crusader

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Форум игры Stronghold Crusader » Общение обо всем » Де вибрати безперебійник (ДБЖ)?

Де вибрати безперебійник (ДБЖ)?

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Доброго дня, я б хотів дізнатися більше про безперебійники (ДБЖ). Я часто стикаюся з проблемою відключення електрики і це заважає мені працювати. Що таке ДБЖ? Як вони працюють? Який тип ДБЖ мені потрібен для забезпечення безперебійного живлення комп'ютера або інших електронних пристроїв?

Отредактировано Donatello (2023-05-23 18:34:14)

0

2

Здрастуйте! Радий допомогти Вам розібратися з питанням безперебійного живлення. ДБЖ - це пристрої, які забезпечують безперебійне живлення для електронних пристроїв, таких як комп'ютери, сервери, роутери тощо. Вони працюють шляхом перетворення змінного струму в постійний струм і зберігання енергії в акумуляторах. Щоб визначити, який тип ДБЖ Вам потрібен, необхідно дізнатися потужність і час автономної роботи пристроїв, які Ви хочете захистити. Також варто враховувати частоту і тривалість відключень електроенергії у Вашому регіоні.

Отредактировано VikaSD (2023-05-23 18:32:53)

0

3

Світло вимикають у мене часто, але не надовго, по кілька хвилин. За таких умов мені потрібен ДБЖ, який забезпечить достатній час автономної роботи для збереження даних і безпечного вимкнення обладнання.

Отредактировано Donatello (2023-05-23 18:34:35)

0

4

Щоб вибрати відповідний ДБЖ для вашого комп'ютера або інших електронних пристроїв, вам потрібно враховувати потужність і час автономної роботи ДБЖ. Для комп'ютера середньої потужності рекомендується вибирати ДБЖ потужністю від 500 до 1000 ВА, які забезпечують від 5 до 20 хвилин автономної роботи залежно від навантаження.
Я б порадила звернути увагу на ДБЖ APC Back-UPS BX800LI, який має потужність 800 ВА і забезпечує до 15 хвилин автономної роботи при навантаженні 300 Вт. Ви можете знайти його в магазині "Алло"https://allo.ua/ua/istochniki-besperebojnogo-pitanija/ . У них також є широкий вибір інших ДБЖ різної потужності і часу автономної роботи. Сподіваюся, це допоможе вам вибрати відповідний ДБЖ і забезпечити безперебійне живлення вашим пристроям!

https://i.allo.ua/media/catalog/product/cache/1/image/434x494/602f0fa2c1f0d1ba5e241f914e856ff9/f/i/file_2431673949040.jpg

Отредактировано VikaSD (2023-05-23 18:33:15)

0

Вы здесь » Форум игры Stronghold Crusader » Общение обо всем » Де вибрати безперебійник (ДБЖ)?