Форум игры Stronghold Crusader

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.



Курсы

Сообщений 1 страница 6 из 6

1

Какие есть проверенные курсы для детей, которые любят компьютеры?

0

2

Сын много времени проводит за компьютером. Решила попробовать записать его на пробный урок обучения компьютерной грамотности. Знакомая посоветовала мне школу Exclusive IT, куда я и записала сына на компьютерные курсы для детей 8 лет https://excklusiveit.com/ Exclusive IT по очень хорошей цене. Индивидуальный формат обучения демонстрирует хороший результат. Сыну очень нравится заниматься с преподавателем, который объясняет все на доступном языке. 

0

3

Dereike воздух высокого давления

0

4

Хорошие курсы

0

5

Для занять вдома з малюком беремо - Розвиток дитини - сайт для розумних батьків https://childdevelop.com.ua/ Все для розвитку та виховання вашої дитини: творчі та практичні завдання, експерименти, статті з розвитку, виховання та психології дитини. Буде дуже корисно...

0

6

Курс SEO оптимізації - https://lviv.itea.ua/courses-itea/digit … imizaciya/ дозволить вам вивчити основні фактори, які впливають на ранжування сайтів у пошуковій системі Google. Після проходження курсової зможете розробити комплексну стратегію з SEO просування для власного або клієнтського вебресурсу та опануєте основні інструменти, які допоможуть втілювати стратегію із SEO просування в життя.
Навчання побудовано за принципом «вчимось, розглядаючи реальні приклади» у розрізі корпоративних сайтів та інтернет-магазинів. Курс дозволить вивчити фундаментальні для новачків скіли з SEO оптимізації та аналітики, а також стане відправною точкою для кар'єри в digital маркетингу на позиції «SEO спеціаліст».

Після вивчення курсу Ви зможете:
- Виконувати технічну, внутрішню та зовнішню SEO оптимізацію вебресурсів
- Робити комплексні аудити та аналіз конкурентів з точки зору SEO
- Складати успішні стратегії з SEO просування для виведення вебресурсів у ТОП пошукової системи Google задля залучення потенційних клієнтів з органічного пошуку

0